Stek biffen(e) i jernpanne i 30-45 sekunder på hver side.
Legg den i en ildfast form stek i 7 minutter på 200 °C.
Tilsett gjerne noen urter og en klatt smør.
La den hvile i formen i 30 minutter under folie.
Stek på nytt i ovnen i 7 minutter.
La hvile i noen minutter.
Kilder og inspirasjon:
https://www.matprat.no/matnyttig/tilberedning/slik-steker-du-biff-til-mange/
http://www.side3.no/slik-steker-du-perfekt-biff/3005623.html
http://mattips.org/hvordan-steke-biff/
Legg den i en ildfast form stek i 7 minutter på 200 °C.
Tilsett gjerne noen urter og en klatt smør.
La den hvile i formen i 30 minutter under folie.
Stek på nytt i ovnen i 7 minutter.
La hvile i noen minutter.
Kilder og inspirasjon:
https://www.matprat.no/matnyttig/tilberedning/slik-steker-du-biff-til-mange/
http://www.side3.no/slik-steker-du-perfekt-biff/3005623.html
http://mattips.org/hvordan-steke-biff/
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar