Bunn 1
4 egg
2 ss kremfløte
1 ts bakepulver
1/4 ts hvitløkspulver
1/4 ts oregano
3-4 dl revet ost
litt salt
2 ss olivenolje
4 ss soyamel
2 ts johannesbrødkjernemel
Ha eggene og fløten i en kjøkkenmaskin og pisk i noen minutter. Tilsett resten av ingrediensene og pisk til det er blandet til en jevn røre. Hell deigen over på et stekebrett med bakepapir og fordel jevnt utover til ønsket størrelse. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca. 12-15 minutter.
Ta ut og fordel saus og fyll og stek videre på 225 grader.
Bunn 2
2-3 cups* / 5-7 dl revet blomkål
1/4 cup / 0,6 dl revet parmesan
1/4 cup / 0,6 dl revet mozzarella
1 ss oregano
1 fedd knust hvitløk
1 egg
Litt salt og pepper
Riv blomkålen, fordel på en tallerken og sett i mikroen i ca 4 minutter
Hell massen i et kjøkkenhåndkle og la det avkjøle seg litt mens du river osten.
Vri vesken ut av blomkålmassen og bland det etterpå med osten, oregano, hvitløken og egget.
Bland godt sammen og hell på et bakepapir smurt med olivenolje. Press deigen ut til passe størrelse.
Stek på 200 grader i 5-10 minutter, ta ut av ovnen og snu bunnen og stek videre i 10 minutter.
Ta ut og fordel saus og fyll og stek videre på 225 grader.
1 cup = 2,365 dl
onsdag 13. august 2014
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar